Fotosessioon õues – Piret

Minisessioonid. Lühike fotosessioon, kus kindla plaaniga veedame toreda pooltunni. Kiiremad jõuavad vahepeal ka riideid vahetada ja meiki kohendada. Jep, räägin Piretist. Meil oli omavahel juba teine fotoshoot ja pildistamise osas on küll meie energiad kuidagi samal lainel – see on super tunne. Siht silme ees on sama ja vahepeal piiludes, et mis pildid tulnud on, nõustub ta, et vot just seda ta silmas pidasingi. 
Eks siin tuleb välja ka see, et fotograaf tuleb ennekõike välja valida ikka selle järgi, et milline on tema käekiri – nii sellelt, kuidas ta midagi pildile püüab, kui ka selle poole pealt, mis moodi pildid peale töötlust välja näevad.
Ma jumaldan välisessioone, ideaalis päikeseloojangul ja veidi enne/peale seda ja kus pildistatavaks on naine või üks tore vaba paar. Tunnen, et naised ja paarid panevad mul mingi kolmanda silma tööle ja powerit annab juurde see, kui naine teab kes ta on ja ei julge veidi ehk eputada, olla vaba ja tema ise. Jep, oskus end lõdvaks lasta ja unustada, mis ümbritsevas maailmas sel hetkel toimub, on üks tore oskus. Ma ise peaks seda veidi veel lihvima :))
Seega, surfi mu kodulehel ringi, vaata, kuidas mina maailma näen ja milliselt selle pildile püüan ja veendu, et mina olengi see, kellega järgmise sessiooni peaks korraldama või tõde seda, et stuudiosse ma sinuga ei lähe ja beebisid korvi sättida ma ei oska (õnneks on ju sellel alal niiii palju professionaale ♡) ning naudi mu pilte niisama. 

Siin aga on nüüd pildid ülitsillist minisessist Piretiga Telliskivi kandis. 
Kui tahad midagi tuusa ja taolist, kirjuta mulle ja peame plaani – millal, kuidas, kaua ja kellega ;) ☞ info@misskisse.com