Fotosessioon õues – Anni-Tiina

Tihti on nii, et piisab näiteks uuest ketsipaarist ja tunned end nii hästi, et ei tea mis kõik ära teeks. Suurima heameelega teen ma fotosessiooni just näiteks mugavas tänavastiilis – tagi, dressipluus, skinny jeans ja ketsid – no minu üks cup of tea valikust on see kindlasti. Veidi urbanistlikum üldplaaniline lähenemine ja tulemus on minu meelest väga vinge. Paneelikad, väikesed majad selle õige tekstuuri ja värviga ja üks juhuslikult teele sattunud autotöökoda – maja seina vastu olid rehvid kenasti mustrisse laotud ja nägin selles potentsiaalset tausta – jep, nii oligi, üks lemmik pilt valmis seal samas.

Pildistama tulles võid kindel olla, et ma olen sulle kõigega ja igate moodi toeks – ma juhendan sind, annan nõu kuidas seista, olla, mida teha, sätin vajadusel su juukseid ja riideid, et need paremini kaadrisse sobiks. Ma usaldan oma silma ja kuna oled tee minu juurde leidnud, siis usun, et ka sina usaldad mind. 
Meie sessioon kujutab endast mõnusat jalutuskäiku, kas siis kindlal suunal või läheme lihtsalt teatud kanti ja go with the flow nagu mulle enamasti meeldib, kas siis juba tuttavas keskkonnas või esmakordselt kuhugi piirkonda sattudes. 
Vaata neid pilte Annist ja kui tunned ära, et just selline fotosessioon on sinu nägu ja see on täpselt veel puudu, kirjuta mulle – info@misskisse.com ;)