Fotosessioon kihlumise auks – R&M

Pikka aega soovisin teha fotosessiooni, mis pühenduks sellele, et kaks inimest on leidnud teineteist ja sõrme saanud esimene märk sellest,  et tahetakse kogu elu koos veeta. Nii äge!
Toredas Kalamaja grupis Faecbookis ilmus üks päev kuulutus, et otsitakse fotograafi, kes jäädvustaksi kahte noor kaunist inimest, et jääks mälestus sellest ajast, kui on äsja sõrmus sõrme saadud. Veel enne, kui ma ise selle postituse avastasin, olid kaks tuttavat juba jõudnud mind soovitada ja seal metsikpikas soovitustejadas siis Renetta mind leidiski ja tundis, et mina oleks just see, kellega tuleks sessioon korraldada. Ma ei ole kunagi käinud end kuulutamas kuskil postituse all – ebakindlusehunnik nagu ma olen ning rahvuspäraselt tagasihoidlik, siis ma lihtsalt kasutan teisi meetmeid, kuidas ehk silma paista. 
Aga ma olen väga tänulik Kärolile ja Liliale, et minu nime nad postituse alla kirja panid ja tänu sellele meie teed Renetta ja Michaeliga ristusid. 
Ilm oli imeline … aga väga külm. Seega au teile, kallikesed, et pidasite nii tublilt vastu, need külmunud ninad, näpud ja varbad on seda kõike väärt :D